Home - merken
merken
AANBIEDINGEN
Hometrainer Kettler Golf C2Hometrainer Kettler Golf C2
PRIJS 499,00 NU:429,00

merken

Fitnessapparatuur365 is de officiële dealer van:

• Kettler 

Het Duitse fitnessmerk Kettler is al meermalen bekroond als innovatieve speler in de fitnessmarkt. Kernwoorden die passen bij dit merk zijn kwaliteit, verfijnd design en plezier. Bij Fitnessapparatuur365 kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment Kettler hometrainers, crosstrainers, spinningbikes, loopbanden of roeitrainers.  

Kettler, voor iedereen die thuis wilt trainen op een professionele manier. 

• Tunturi 

Het gerenommeerde Tunturi heeft al jarenlange ervaring in de fitnessbranche. Het merk heeft al diverse patenten op zijn naam staan. En dat is niet voor niets. Tunturi staat voor kwaliteit. Alle fitnesstoestellen blinken dan ook uit in degelijkheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Klik hier voor ons uitbereide assortiment Tunturi hometrainers, spinningbikes, crosstrainers, roeitrainers en loopbanden.  

• Bremshey 

Wie kiest voor de loopbanden, roeitrainers, spinningbikes, hometrainers en crosstrainers van Bremshey, kiest voor functionele, eenvoudig te gebruiken, degelijke fitnesstoestellen. Bremshey biedt toegankelijke trainingsapparaten voor een toegankelijke prijs en is daarmee een ideale leverancier voor uw fitnesstoestellen thuis. 

Ben je een startende sporter, dan zijn de degelijke Bremshey modellen als Path, Tour en Ambition een aanrader. Ligt uw lat wat hoger, dan zijn de modellen Control en Explorer een goede keuze. 

• Flow Fitness 

Het Nederlandse Flow Fitness biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige fitnessproducten voor thuisgebruik. Het merk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers in de Benelux. Met een passie voor sport en design weten de experts van Flow Fitness steeds weer innovatieve fitnessproducten te ontwikkelen. Alle fitnesstoestellen onderscheiden zich door comfort, kwaliteit, design, gebruikersgemak en veiligheid. 

Fitnessapparatuur365 biedt een ruim assortiment Flow Fitness roeitrainers, loopbanden, spinningbikes, hometrainers en crosstrainers.  

Sorteer op:  

In onze showroom in Budel-Schoot kunt u een ruim aanbod fitnesstoestellen van Kettler, Tunturi, Bremshey en Flow Fitness bekijken en uitproberen. Wij adviseren u graag over een fitnesstoestel op maat. 

Wilt u meer informatie over ons assortiment fitnesstoestellen en accessoires? Bel ons op 0495-491185 of breng een bezoekje aan onze showroom in Budel-Schoot.