Home - Bremshey
AANBIEDINGEN

Bremshey

Fitnessapparatuur van Bremshey is functioneel, gemakkelijk te bedienen én betrouwbaar

Of u nu een startende sporter bent die aan zijn/haar gezondheid wil werken of een fanatieke fitnessliefhebber die het liefst iedere dag in beweging is: de fitnesstoestellen van Bremshey bieden voor elke sporter een passende workout.
Afhankelijk van uw wensen, biedt  Fitnessapparatuur 365 een breed gamma aan Bremshey hometrainers, crosstrainers, spinningbikes, roeitrainers en loopbanden. Van de opstartmodellen  met een eenvoudige bediening,  tot de gevorderde modellen  met tal van meer mogelijkheden. De Fitness Specialist of fitnessapparatuur 365 adviseert u graag voor een fitnesstoestel op maat.

De Bremshey crosstrainers CR3 en CF3 zijn de basis modellen, en al verkrijgbaar vanaf 499 euro. De cross rear driven  CR5 en cross front driven crosstrainer CF5 zijn de populairste apparaten in hun serie. Deze crosstrainers bieden optimaal gebruiksgemak, de beweging voelt erg soepel en comfortabel. Doordat u met de crosstrainer zowel uw been- als armspieren gebruikt, worden tijdens uw workout ook uw buik- en rugspieren aangesproken. Een training op de crosstrainer biedt dan ook een total body workout.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Bremshey crosstrainers voor u geselecteerd:
1. crosstrainer CR3
2. crosstrainer CF5
3. crosstrainer CR7

Comfortabel én plezierig sporten
Voor welk fitnesstoestel u ook kiest, met een apparaat van Bremshey wordt comfortabel, maar vooral ook plezierig sporten gegarandeerd. Want wie kiest voor de fitnessapparatuur van Bremshey, kiest voor functionele, gemakkelijk te bedienen, betrouwbare en toegankelijke fitnessapparatuur. De goede prijs-/kwaliteitsverhouding maakt het merk ideaal geschikt voor thuissporters. Zo kunt u sporten wanneer u dat uitkomt. Zo lang als u wilt. In uw tempo. Rustig en zonder gestoord te worden.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Bremshey hometrainers voor u geselecteerd:
1. hometrainer BF3
2. hometrainer BE5
3. hometrainer BE5I

Wie kiest voor Bremshey, kiest voor Duitse degelijkheid
Bremshey is al meer dan veertig jaar een begrip in de fitnessmarkt voor thuis. Het bedrijf is opgericht als onderdeel van de, oorspronkelijk in Duitsland gevestigde, Bremshey Group. Tegenwoordig is het bedrijf eigendom van Accell Fitness, één van ‘s werelds grootste fabrikanten van sport- en fitnessapparatuur. De Duitse degelijkheid is echter, veertig jaar later, nog steeds zichtbaar én voelbaar in alle fitnessartikelen. Alle apparaten van Bremshey worden zorgvuldig geselecteerd op hun effectiviteit, kwaliteit en functionaliteit. De hometrainers, crosstrainers, spinningbikes, roeitrainers en loopbanden worden standaard geleverd met duidelijke instructies. Zo bent u verzekerd van eenvoudige montage én gebruik.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Bremshey loopbanden voor u geselecteerd:
1. Loopband RN2
2. Loopband RN3
3. Loopband RN7

Krachtstations, trainingsbanken en klein fitness
Naast hometrainers, crosstrainers, spinningbikes, roeitrainers en loopbanden biedt Fitnessapparatuur 365 een breed assortiment Bremshey krachtstations, trainingsbanken en klein fitness. Hiermee biedt fitnessapparatuur 365 een compleet trainingsprogramma voor jong en oud, waarmee alle spiergroepen kunnen worden getraind. Ook de roeitrainer van bremshey  is tevens zeer goed geschikt om een complete cardio training uit te voeren.
Het klein fitness assortiment van Bremshey kan heel goed op zichzelf worden gebruikt. Maar wanneer u de producten gebruikt in combinatie met de Bremshey fitnessapparaten, bereikt u pas een maximaal resultaat, namelijk een full body workout!

Wilt u meer informatie over het Bremshey assortiment van Fitnessapparatuur 365?
Bel ons op 0031(0)495-491185 of breng een bezoekje aan onze showroom in Budel-Schoot. In onze showroom kunt u een ruim aanbod Bremshey fitnessapparatuur, krachtstations, trainingsbanken en klein fitness bekijken en uitproberen. Wij adviseren u graag bij de keuze van een fitnesstoestel of accessoires op maat.

Klik hier voor onze openingstijden.

Terug