Home - FlowFitness
AANBIEDINGEN

FlowFitness

Flow Fitness biedt hoogwaardige fitnessapparatuur voor thuisgebruik

Het Nederlandse merk Flow Fitness biedt een breed gamma hoogwaardige fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Het merk heeft zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot één van de grootste thuisfitness aanbieders in Nederland, België en Luxemburg. Het merk biedt een breed assortiment fitnesstoestellen, waaronder crosstrainers, hometrainers, spinningbikes, roeitrainers en loopbanden.

De crosstrainers van Flow Fitness zijn verkrijgbaar vanaf 529 euro. Het instapmodel de crosstrainer DCT150, is een prima apparaat voor iedereen die wat extra beweging wil, maar die geen gebruik wil maken van allerlei vooringestelde programma’s. De crosstrainer DCT 250 daarentegen, die ruim honderd euro duurder is, biedt maar liefst 21 trainingsprogramma’s, waarvan drie hartslag gestuurd. Fitnessapparatuur 365 biedt hiermee voor iedere sporter een passend apparaat.

De Fitness Specialist heeft de volgende drie Flow Fitness crosstrainers voor u geselecteerd:
1. crosstrainer DCT250I
2. crosstrainer DCT1100
3. crosstrainer DCT1400

Het Flow-gevoel
De apparaten van Flow Fitness vallen op door hun eigentijdse vormgeving, uitgebreide functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid. De Amerikaanse hoogleraar psychologie Csikszentmihalyi beschreef het Flow-gevoel enkele jaren geleden als het gevoel dat tijdens het trainen optreedt wanneer je helemaal opgaat in de activiteit en de inspanning moeiteloos aan je voorbijgaat. Die gedachte leidde uiteindelijk tot de naam Flow Fitness. Het merk streeft ernaar fitnessapparatuur te ontwikkelen waarmee u dit gevoel kunt ervaren. Het uiteindelijke doel van de fitnessfabrikant is om de gezondheid en conditie van zijn gebruikers te verbeteren, met als resultaat een verhoogde levenskwaliteit. Met de hometrainers die verkrijgbaar zijn van heel eenvoudig tot en met zeer uitgebreid heeft flow fitness voor elke prijs een geschikte hometrainer.
Het Financieel Dagblad heeft Flow Fitness al driemaal bekroond met de Gazelle Award, als één van de snelst groeiende ondernemingen in Nederland.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Flow Fitness hometrainers voor u geselecteerd:
1. hometrainer DHT50
2. hometrainer  DHT250
3. hometrainer HT4000G

Passie voor bewegen en design
De experts van Flow Fitness, weten door hun passie voor bewegen en design steeds weer nieuwe, innovatieve fitnessproducten te ontwikkelen, die zich onderscheiden door hun comfort, gebruiksgemak, kwaliteit en uitstraling. Het stukje veiligheid wordt hierbij natuurlijk niet vergeten.
Flow Fitness heeft, op het gebied van cardiofitness, een assortiment op maat ontwikkeld, bestaande uit drie cardiofitness productlijnen die elkaar aanvullen in prijs en functionaliteit. Hiermee wordt voor iedere thuissporter een product op maat geboden.

Nieuw in het assortiment loopbanden van Fitnessapparatuur 365 is de Runner loopband DTM600. Dit instapmodel biedt negen programma’s, waaronder ook een hartslaggestuurde training. Helling en snelheid zijn eenvoudig in te stellen door middel van speciale snel toetsen.
Wilt u een iets meer geavanceerde loopband, dan is de Avenue loopband TM1000 een goede optie. Deze loopband behoort, samen met de loopband TM2000 tot de topapparaten van Flow Fitness. De TM1000 is een echte allround loopband, met vijftig verschillende programma’s. Niets kan een uitdagende, prestatiegerichte training nu nog tegenhouden!

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Flow Fitness loopbanden voor u geselecteerd:
1. Loopband DTM600
2. Loopband DTM900
3. Loopband DTM2000

Comfortabel sporten
Het doel van Flow Fitness is niet alleen om sporters moeiteloos te laten sporten, maar ook om hen te motiveren om aan hun gezondheid en conditie te werken, op een comfortabele manier. Hiervoor biedt het merk twee lijnen. De Dynamic lijn is ideaal geschikt voor thuissporters die fit willen blijven. De Urban lijn is daarentegen weggelegd voor intensieve sporters, die graag het maximale uit zichzelf halen.

Wilt u meer informatie over het Flow Fitness assortiment van Fitnessapparatuur 365?
Bel ons op 0031(0)495-491185 of breng een bezoekje aan onze showroom in Budel-Schoot. In onze showroom kunt u een ruim aanbod Flow Fitness fitnessapparatuur, waaronder ook de roeitrainer DMR250, DMR150 en klein fitness bekijken en uitproberen. Wij adviseren u graag bij de keuze van een fitnesstoestel of accessoires op maat.

Klik hier voor onze openingstijden.

Terug