Home

WAAROM HIER KOPEN?

 • Gratis verzending
 • Gratis montage
 • Snelle levering
 • Altijd de laagste prijs!
 • De Beste fitnessapparatuur
 • Bereikbaar tot 20.00 uur
 • Veilig online betalen
  SERVICE & ADVIESLIJN 0495-491185 (BEREIKBAAR TOT 20.00 UUR)
  ACTUELE AANBIEDINGEN UIT ONZE RUIME ONLINE COLLECTIE FITNESSAPPARATUUR (OP = OP)
  Crosstrainer DCT250 Flow Fitness

  antraciet 

  De crosstrainer DCT250 met achterwielaandrijving is een prima crosstrainer om lekker te gaan trainen. Er staan 21 gevarieerde programma's op waardoor iedere training een uitdaging zal worden.

  +GRATIS Beschermingsmat

  PRIJS: €749,00 €649,00
  Roeitrainer Coach 2

  lichtgrijs/zwart

  De Coach 2 geeft jou een uitgebalanceerde conditie training en door de goede ergonomie van het apparaat train je op een perfecte manier alle spiergroepen. De weerstand kun je instellen in verschillende niveaus en het vliegwiel van 6 kg zorgt voor een gelijk matige beweging.

   

  PRIJS: €799,00 €779,00
  Krachtstation Fitmaster Kettler

  zilver/zwart

  De fitmaster is een zeer compact krachtstation met diverse mogelijkheden waar alle hoofd spiergroepen aan bod komen en zo het hele lichaam in conditie houd.

  PRIJS: €679,00 €629,00
  Crosstrainer DCT250i UP Flow Fitness

  antraciet/grijs/wit

  Op de monitor van deze crosstrainer kunt u een ipad/tablet of smartphone bevestigen. U kunt gratis een app van iconsole downloaden, hierdoor kun je trainen op 18 extra trainingsprogramma's die op je tablet of smartphone verschijnen.

  NIEUW !!! + GRATIS beschermingsmat

  PRIJS: €849,00 €699,00
  Hometrainer DHT250i UP Flow Fitness

  antraciet/grijs/wit

  Het is een hometrainer boordevol kwaliteit en comfort en dat ook nog eens volgens de laatste trends. Op de display van de DHT250i kunt u namelijk uw tablet/ipad of smartphone bevestigen. Zo kunt u ook via een gratis app 18 extra leuke programma's fietsen.

  NIEUW !!! + GRATIS beschermingsmat 

  PRIJS: €599,00 €549,00
  Hometrainer DHT50 UP Flow Fitness

  antraciet/grijs/wit 

  De NIEUWE DHT50 UP is het instap model in de serie hometrainers van het merk Flow Fitness. Het is een compacte hometrainer met een lage instap. Geschikt voor een beginner of iemand die er geen extra's op wil hebben zitten.

  PRIJS: €299,00 €279,00
  Hometrainer Tunturi Pure Bike 10.0

  Deze hometrainer Pure Bike 10.0 13TBE10000 zit boordevol kwaliteit en beschikt ook nog eens over de nieuwste technieken in deze moderne tijd. Met een roterende massa van 16kg zal u op een uiterst comfortabele manier uw training kunnen volbrengen. Op de Pure Bike 10.0 zitten 100 programma's waaronder ook twee fitness test en hartslag gestuurde programma's. De monitor is een LCD touchscreen scherm waar je met je vinger de hometrainer mee kunt bedienen.

  + GRATIS beschermingsmat

   

  PRIJS: €1.999,00 €999,00

  ACTUEEL NIEUWS EN KENNISBANK OVER FITNESSAPPARATUUR:

  • Hometrainers van het merk Kettler

   Hometrainers van het merk Kettler Er is veel keuze in de hometrainers van het merk Kettler. Kettler heeft in totaal 11 hometrainers in verschillende prijsklasse. In deze blog van FitnessApparatuur365.nl vertel ik u wat de verschillen zijn en waar u … LEES VERDER >>

  • Outlet Fitness Apparaten

   Outlet Fitness Apparaten In onze showroom in Budel-Schoot staan alle outlet fitness apparaten van de beste merken zoals: -Kettler -Tunturi -Flow Fitness -Bremshey Alle apparaten staan opgesteld in onze ruime showroom. De Fitness Specialist heeft een team voor u klaar … LEES VERDER >>

  • Fitnessapparaten voor thuisgebruik online kopen

   Fitnessapparaten voor thuisgebruik online kopen Fitnessapparaten voor thuisgebruik online kopen kunt u het voordeligste bij FitnessApparatuur365. FitnessApparatuur365  is een fitness speciaalzaak met alle bekende merken aan fitnessapparatuur. Wij hebben een ruime showroom in Budel-Schoot waar we een groot assortiment fitnessapparaten hebben staan … LEES VERDER >>