Home - Kettler
AANBIEDINGEN

Kettler

Kettler: innovatieve speler in de fitnessbranche

Het Duitse Kettler is al meerdere malen bekroond als meest innovatieve speler in de fitnessbranche. Het merk blinkt uit in kwaliteit, comfort, verfijning en gebruiksgemak. U kunt bij Fitnessapparatuur 365 terecht voor een uitgebreid assortiment Kettler hometrainers, crosstrainers, spinningbikes, loopbanden en roeitrainers.

Kettler biedt crosstrainers voor beginnende en gevorderde sporters. De Axos lijn is ideaal geschikt voor beginnende en niet te veeleisende sporters. Deze crosstrainers zijn namelijk eenvoudig, maar wel compleet. De crosstrainers zijn scherp geprijsd en ideaal voor mensen met een minimaal budget die thuis willen sporten, op het moment dat het hen uitkomt.
De Kettler  crosstrainer Rivo M is een volwaardig trainingsapparaat voor de gemiddelde gebruiker. De crosstrainer geeft continu acht functies weer: tijd, trainingsafstand, snelheid, energieverbruik, polsslag, trapfrequentie, totaal aantal kilometers en gemiddelde waardes bij trainingseinde. Hierdoor kunt u gericht trainen en is het resultaat verzekerd.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Kettler crosstrainers voor u geselecteerd:
1. crosstrainer Rivo P
2. crosstrainer Unix P
3. crosstrainer Skylon 3

Voor iedere sporter wat wils
Bij Fitnessapparatuur 365 vindt u een uitgebreid aanbod aan hometrainers, nog steeds het populairste apparaat onder thuissporters. Of u nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde professional, we bieden voor iedere sporter een hometrainer op maat, in verschillende prijsklassen.
De Kettler hometrainer loopt zeer soepel, mede door het zware vliegwiel waarmee het apparaat is uitgerust. Want hoe zwaarder het vliegwiel, hoe gelijkmatiger de weerstand. Door hun magnetisch remsysteem behoeven de hometrainers van Kettler nagenoeg geen onderhoud. Dit, gecombineerd met de goede prijs-/kwaliteitsverhouding, maken de Kettler hometrainers zeer interessant voor thuisgebruik. Of u nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen en/of meer wilt bewegen, een hometrainer van Kettler is een goede keuze.

De Fitness Specialist heeft de volgende drie Kettler hometrainers voor u geselecteerd:
1. hometrainer Polo M
2. hometrainer Giro P
3. hometrainer Golf P

Wie kiest voor fitnessapparatuur van Kettler, kiest voor Duitse degelijkheid en kwaliteit. Het merk ontstond in 1945, toen Heinz Kettler in Zuid-Duitsland een kleine fitmessapparatuur fabriek startte. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler, met afnemers in meer dan zestig landen. Het merk is nog altijd eigendom van de Kettler familie. Zo borgen de kwaliteit, het innovatieve karakter, de goede garanties en service  het zeer gekende merk.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Kettler spinningbikes voor u geselecteerd:
1. Spinningbike Racer 3
2. Spinningbike Racer 7
3. Spinningbike Speed 5

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
Wanneer je een fitnessapparaat voor thuis wilt aanschaffen, kun je eigenlijk niet om Kettler heen. Het merk biedt niet alleen voor iedere sporter wat wils, maar onderscheidt zich ook door een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Iedere workout op een Kettler hometrainer, crosstrainer, spinningbike, loopband of roeitrainer is een plezierige, comfortabele workout. Het is niet voor niets dat het merk ook veel gezien is in sportscholen, bij fysiotherapeuten en bij bedrijven!

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Kettler roeitrainers  voor u geselecteerd:
1. Roeitrainer Stroker
2. Roeitrainer Coach M
3. Roeitrainer Coach E

De afgelopen jaren is Kettler meermaals onderscheiden als het meest innovatieve merk in de fitnesscategorie, onder andere met een Plus X Award. De gegarandeerde garantie van 3 jaar op alle kettler producten aan huis service zegt hier al voldoende over de kwaliteit zodat U jarenlang veel trainingsplezier kan beleven.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Kettler loopbanden voor u geselecteerd:
1. Loopband Pacer
2. Loopband Track Motion
3. Loopband Track Performance

Naast de Kettler hometrainers, crosstrainers, spinningbikes, loopbanden en roeitrainers biedt Fitnessapparatuur 365 een uitgebreid aanbod Kettler krachtstations, trainingsbanken en klein fitness. Van gewicht schijven en Balance Boards tot yogamatten, massageballen, buiktrainers en halters.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Kettler krachtstations voor u geselecteerd:
1. Krachtstation Multigym
2. Krachtstation Delta XL
3. Krachtstation Kinetic F3

Wilt u meer informatie over het Kettler assortiment van Fitnessapparatuur 365?
Bel ons op 0031(0)495-491185 of breng een bezoekje aan onze showroom in Budel-Schoot. In onze showroom kunt u een ruim aanbod Kettler fitnessapparatuur, krachtstations, trainingsbanken en klein fitness bekijken en uitproberen. Wij adviseren u graag bij de keuze van een fitnesstoestel of accessoires op maat.

Klik hier voor onze openingstijden.

 

Terug