Home - roeitrainers - Flow Fitness roeitrainers
Flow Fitness roeitrainers
AANBIEDINGEN
Loopband DTM2500 Flow FitnessLoopband DTM2500 Flow Fitness
PRIJS 1.699,00 NU:1.549,00

Flow Fitness roeitrainers

Roeitrainers trainen uw rug- , buik-, bil- én borstspieren

Trainen op een roeitrainer heeft een positief effect op uw rug- , buik-, bil- én borstspieren. Uit onderzoek is gebleken dat u tijdens een roeitraining maar liefst tachtig procent (!) van uw spieren gebruikt. Roeien is daarmee een haast complete work-out van uw lichaam!  Of u nu in conditie wilt blijven, wilt afvallen, moet revalideren na een blessure of gewoon al uw spiergroepen wilt trainen, de roeitrainer is in al deze gevallen uitermate geschikt. Bovendien is de roeitrainer een welkome aanvulling op sporten zoals hardlopen en wielrennen, waarbij u slechts beperkte spiergroepen traint. Een paar keer per week een halfuurtje roeien, heeft al een positief effect op uw lichaam.

Gratis gemonteerd of nieuw in doos bezorgd en direct uit voorraad leverbaar!
 
Roeitrainers zijn uitermate geschikt als u: 

• Uw rug-, buik-, bil- en/of borstspieren wilt trainen 
• In conditie wilt blijven 
• Wilt afvallen 
• Moet revalideren na een blessure 

Sorteer op:  
Artikel 1 tot en met 2 (van 2 artikel) Pagina(s) gevonden: 1
Roeitrainer DMR250 Flow Fitness
549,00 449,00
(incl. btw)
Roeitrainer DMR800 Flow Fitness
649,00 499,00
(incl. btw)
Artikel 1 tot en met 2 (van 2 artikel) Pagina(s) gevonden: 1

Klik hier voor onze top twee roeitrainers: 

1. Roeitrainer DMR250 Flow Fitness    (handmatig bedienbaar)

2. Roeitrainer DMR800 Flow Fitness    (computer gestuurd) 

 

Alle roeitrainers van Fitnessapparatuur365 zijn magnetisch geremd en voorzien van een magneetweerstand. U hebt keuze uit roeitrainers met een handmatig in te stellen weerstand (draaiknop) of een elektronische weerstand. Kiest u voor een elektronisch gestuurde weerstand, dan heeft u de mogelijkheid om meerdere programma’s te roeien waarbij de weerstand automatisch wisselt. Ook is het mogelijk om hartslaggestuurd te trainen. Middels een (Polar) borstband wordt uw hartslag draadloos gecommuniceerd met het display van de roeitrainer. Uw weerstand wordt hier vervolgens op afgestemd. Zo kunt u een work-out op maat volgen. 

 

Bij de aanschaf van een roeitrainer is het gewicht van het vliegwiel van belang. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe soepeler en regelmatiger het vliegwiel loopt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse railsystemen. In onze showroom in Budel-Schoot kunt u testen welk railsysteem het beste bij u past. 

 

Wilt u meer informatie over de roeitrainers van Fitnessapparatuur365? Bel ons op 0495-491185 of breng een bezoekje aan onze showroom in Budel-Schoot.