Home - roeitrainers - Kettler roeitrainers
Kettler roeitrainers
AANBIEDINGEN
Hometrainer Kettler Golf C4Hometrainer Kettler Golf C4
PRIJS 549,00 NU:529,00

Kettler roeitrainers

Roeitrainers trainen uw rug- , buik-, bil- én borstspieren

Trainen op een roeitrainer heeft een positief effect op uw rug- , buik-, bil- én borstspieren. Uit onderzoek is gebleken dat u tijdens een roeitraining maar liefst tachtig procent (!) van uw spieren gebruikt. Roeien is daarmee een haast complete work-out van uw lichaam!  Of u nu in conditie wilt blijven, wilt afvallen, moet revalideren na een blessure of gewoon al uw spiergroepen wilt trainen, de roeitrainer is in al deze gevallen uitermate geschikt. Bovendien is de roeitrainer een welkome aanvulling op sporten zoals hardlopen en wielrennen, waarbij u slechts beperkte spiergroepen traint. Een paar keer per week een halfuurtje roeien, heeft al een positief effect op uw lichaam.

Nu diverse roeitrainers met GRATIS borstband

Gratis gemonteerd bezorgd of nieuw in doos en direct uit voorraad leverbaar!
  

Sorteer op:  
Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikel) Pagina(s) gevonden: 1
Roeitrainer Favorit Kettler
369,00 329,00
(incl. btw)
Roeitrainer Kadett Kettler
449,00 399,00
(incl. btw)
Roeitrainer Axos Rower Kettler
659,00 449,00
(incl. btw)
Roeitrainer Coach 2
799,00 779,00
(incl. btw)
Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikel) Pagina(s) gevonden: 1

Roeitrainers zijn uitermate geschikt als u: 

• Uw rug-, buik-, bil- en/of borstspieren wilt trainen 

• In conditie wilt blijven 

• Wilt afvallen 

• Moet revalideren na een blessure

 
Alle roeitrainers van Fitnessapparatuur365 zijn magnetisch geremd en voorzien van een magneetweerstand. U hebt keuze uit roeitrainers met een handmatig in te stellen weerstand (draaiknop) of een elektronische weerstand. Kiest u voor een elektronisch gestuurde weerstand, dan heeft u de mogelijkheid om meerdere programma’s te roeien waarbij de weerstand automatisch wisselt. Ook is het mogelijk om hartslaggestuurd te trainen. Middels een (Polar) borstband wordt uw hartslag draadloos gecommuniceerd met het display van de roeitrainer. Uw weerstand wordt hier vervolgens op afgestemd. Zo kunt u een work-out op maat volgen. 

Bij de aanschaf van een roeitrainer is het gewicht van het vliegwiel van belang. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe soepeler en regelmatiger het vliegwiel loopt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse railsystemen. In onze showroom in Budel-Schoot kunt u testen welk railsysteem het beste bij u past. 

Wilt u meer informatie over de roeitrainers van Fitnessapparatuur365? Bel ons op 0495-491185 of breng een bezoekje aan onze showroom in Budel-Schoot.