Home - Tunturi
AANBIEDINGEN

Tunturi

Tunturi blinkt uit in betrouwbaarheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid

Tunturi heeft al jarenlang ervaring in de fitnessmarkt voor thuis. Het merk heeft verschillende patenten op zijn naam staan, onder andere op het gebied van ergonomie. Wie kiest voor Tunturi, kiest voor kwaliteit. Alle fitnessapparaten blinken uit in betrouwbaarheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid.
Fitnessapparatuur 365 biedt een uitgebreid assortiment Tunturi crosstrainers, hometrainers, roeitrainers en loopbanden. Wij adviseren u graag voor een fitnesstoestel op maat.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Tunturi crosstrainers voor u geselecteerd:
1. crosstrainer cross R 3.0
2. crosstrainer cross R 6.0
3. crosstrainer cross F 10.0

Eerste ergometer van Tunturi
Hoewel thuisfitness pas sinds enkele jaren met een opmars bezig is, heeft Tunturi al sinds de jaren zeventig naam opgebouwd in de thuisfitnessbranche. De Tunturi  hometrainer  was in die tijd bijvoorbeeld de eerste ergometer , die op de markt verkrijgbaar was.

Stukje historie
De historie van Tunturi begint al in 1922, toen de gebroeders Harkke een kleine fietsenwinkel openden in Turku, Finland. In het begin richtten de broers zich op het repareren van fietsen, maar na verloop van tijd voerden ze ook steeds meer productiewerkzaamheden uit. Onder de merknaam Tunturi begonnen ze merkfietsen te bouwen. En met succes, want enige jaren later konden ze hun winkeltje inruilen voor een enorme, voor die tijd zeer moderne fabriekshal.
Langzaam maar zeker vertaalden de broers hun ontwikkelingen op fietsgebied naar ontwikkelingen in de fitnessapparatuur branche. Inmiddels worden Tunturi fitnesstoestellen over de hele wereld verkocht. Van crosstrainers, hometrainers en spinningbikes, tot roeitrainers en loopbanden.
In 2003 werd Tunturi overgenomen door de Accell Group NV, de grootste productie- en verkooporganisatie van fitnessapparatuur en fietsen in Europa, met bekende merken als Red Line, Batavus, Koga Miyata, Winora en Lapierre.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Tunturi hometrainers voor u geselecteerd:
1. hometrainer classic bike 1.0
2. hometrainer pure bike 4.0
3. hometrainer pure bike 10.0

De Tunturi loopband classic run 1.0 staat garant voor een gemakkelijke en comfortabele training. De materialen die zijn gebruikt in de loopbanden uit de Classic lijn, zijn zeer hoogwaardig. De techniek komt grotendeels overeen met de duurdere serie loopbanden Pure van Tunturi.
De Platinum loopband run is het neusje van de zalm in de loopbandenwereld. Deze lijn garandeert de allerbeste schokabsorptie, voor de beste demping tijdens uw workout. De motor die continu 3PK levert, garandeert een solide, stabiele training.

Fitnessapparatuur 365 heeft de volgende drie Tunturi loopbanden voor u geselecteerd:
1. Loopband pure run 4.0
2. Loopband pure run 6.0
3. Loopband pure run 10.0

Tunturi From the Heart
Dat is de slogan van Tunturi. Hiermee toont het merk niet alleen dat alle apparatuur en accessoires goed moeten aanvoelen, maar ook moeten kloppen. Dat zie je onder andere terug in de vloeiende lijnen, elegante vormen en warme kleuren, die zo kenmerkend zijn voor de Tunturi crosstrainers, hometrainers, spinningbikes, roeitrainers en loopbanden.

Tunturi biedt fitnessapparatuur in verschillende categorieën; voor beginners voor professionals en voor bedrijven, waaronder fysiotherapie en hotel organisaties. Het merk werkt samen met professionele verkooppartners over de hele wereld, waar de Fitness Specialist onder de naam fitnessapparatuur 365 er één van is.
Tunturi heeft een duidelijke missie, namelijk dat sporten alleen effectief is wanneer mensen meerdere keren per week effectief aan de slag gaan. Door comfortabele fitnesstoestellen aan te bieden voor thuis én op het werk, hoopt Tunturi hier een belangrijke bijdrage aan te leveren.

Wilt u meer informatie over het Tunturi assortiment van Fitnessapparatuur 365?
Bel ons op 0031(0)495-491185 of breng een bezoekje aan onze showroom in Budel-Schoot. In onze showroom kunt u een ruim aanbod Tunturi fitnessapparatuur, waaronder de roeitrainer Row 3.0 en het klein fitness bekijken en uitproberen. Wij adviseren u graag bij de keuze van een fitnesstoestel of accessoires op maat.

Klik hier voor onze openingstijden.

Terug